Tihany Tourist - Szállás - Foglalási feltételek
www.tihanytourist.hu  
AJÁNLATKÉRÉS/FOGLALÁS RÓLUNK TIHANYRÓL AKTUÁLIS SZÁLLÁSHELYEK KAPCSOLAT  

Tihanyi Levendula Ház

Látogasson el hozzánk!

KIADVÁNY TREND 2009

KIADVÁNY TREND 2009 II. HELYEZÉS - Weboldal kategória - Tihanytourist

II. HELYEZÉS - Weboldal

A projekt célja a Tihany Tourist Idegenforgalmi Kft. piaci versenyképességének segítése

 

TIHANY SZÁLLÁS - Foglalási feltételek

Foglalási feltételek

1. Foglalás, bejelentkezés, előleg fizetése:

A foglalás történhet levélben, faxon, e-mailben, vagy személyesen irodánkban. Írásos megrendelése után a kívánt szálláshelyet és egyéb szolgáltatásokat visszaigazoljuk, ezzel a Tihany Tourist Utazási Iroda garantálja az adott szolgáltatás megvásárlását. A megrendelő köteles hiánytalanul megadni teljes nevét, pontos lakcímét és elérhetőségeit. A visszaigazolás után előleget kell fizetni, amely átutalással, postai úton vagy személyesen irodánkban lehetséges. Az előleg mértéke a szállásdíj 15 %-a + 1 éjszaka szállásdíj, 1-3 éjszakára történő foglalás esetén a teljes szállásdíj összege. SZÉP Kártyával történő fizetést kérjük előre jelezni. Amennyiben a visszaigazolás dátumától számított három banki munkanapon belül nem érkezik meg az előleg, foglalását semmisnek tekintjük.

2. Visszalépés az utas részéről:

A megrendelt szálláshely vagy szolgáltatás lemondását írásban kell közölni.

A lemondási díjak a következők:

A nyaralás megkezdése előtt 30 napig a teljes összeg 15 %-a
A nyaralás megkezdése előtt 29-14 nap között a teljes összeg 40 %-a
A nyaralás megkezdése előtt 7-14 nap között a teljes összeg 80 %-a
A nyaralás megkezdése előtt 1-7 nap között vagy no show esetén a teljes összeg 100 %-a

3. A megrendelt szolgáltatások módosítása:

Amennyiben Ön a megrendelt foglalását módosítani szeretné létszám vagy időpont változás miatt, előzetes megbeszélés alapján irodánkkal ez lehetséges. A változtatást írásban kell közölni 48 órával érkezés előtt, ezt követően, amennyiben lehetőség van rá, egy módosított visszaigazolást küldünk az új szolgáltatások és árak megjelölésével. A módosítási díj összege 1 éjszaka szállásdíj.

48 órán túli módosítás esetén a lemondási feltételek lépnek érvénybe.

4. Visszalépés, módosítás a Tihany Tourist Utazási Iroda részéről:

A Tihany Tourist Utazási Iroda fenntartja a módosítás jogát. Előfordulhatnak előre nem látható technikai problémák, nehézségek: pl.: a lefoglalt szálláshelyen csőtörés, tulajdonos szerződés felmondása stb. Ilyen esetekben, amennyiben a Tihany Tourist előre tud a problémáról, a megérkezés előtt értesíti a vendéget és átfoglalja egy ugyanolyan paraméterekkel rendelkező szálláshelyre, természetesen a visszaigazolt árban. Amennyiben az érkezés napján történik a technikai probléma, az iroda szintén az előzőek szerint jár el.

5. Létszám, árak, részvételi díjak:

A lefoglalt szálláshelyet a megadott maximális létszámmal lehet használni. A szállásdíj tartalmazza a víz, áram költséget, és az ágynemű használatot. Nem tartalmazza az üdülőhelyi díjat, amelyet külön kell fizetni.

Háziállat díja: 1.200 Ft / éjszaka.

6. Megérkezés:

A kulcsátadás megérkezéskor az irodában a foglalási visszaigazolás 1 példányának bemutatásával történik. A szállás főszezonban (július, augusztus) délután 14:00 óra és 18:00 óra között foglalható el, elő-és utószezonban 14:00 óra és 16:00 óra között. Amennyiben váratlan nehézségek miatt (forgalmi dugó, autó műszaki hibája, későbbi elindulás) az adott időben nem érkezik meg, szíveskedjen irodánkat a megadott telefonszámon értesíteni. Köszönjük.

7. Egyéb költségek, szállásdíj fizetés:

A fizetés a megérkezés napján irodánkban vagy a szállásadónál történhet készpénzzel.

Egyéb, helyszínen fizetendő költségek:

Üdülőhelyi díj/idegenforgalmi adó, amelyet a Tihany Tourist Utazási Iroda, illetve a szállásadó a település szerint illetékes Önkormányzat részére fizet. Mértéke 18 éves kor felett 530 Ft/fő/éj.

8. Elutazás:

A szálláshelyet az elutazási napon 10:00 óráig kell elhagyni.

9. SZÉP kártya elfogadás:

A Tihany Tourist Utazási Iroda a szállásdíj SZÉP kártyával történő kiegyenlítése esetén a Szállás zsebből jogosult a számla összegét levonni.

Kellemes nyaralást kívánunk!

 

 

Tihany Tourist Utazási Iroda - Tel.: 06-20/9754-162 - info@tihanytourist.hu

Magyar Deutsch English Russian